Hotellbeskrivning

Information om förbokade hotell i Göteborg

Alla priser är exklusive moms och inkluderar frukost.

Vi har bokat upp hotellrum i Göteborg med specialpriser till er som deltar på Kvalitetsmässan 2017. Alla hotell ligger i de centrala delarna av Göteborg.

Hotellen och priser kan ni boka i samband med er registrering till mässan.
Hotell Gothia Towers är Svenska Mässans kongresshotell och ligger i direkt anslutning till Kvalitetsmässans evenemang.

Det inte är möjligt att göra gruppbokning på endast hotellrum.
Rummet knyts direkt till deltagaren som registrerar sig till konferensen.

Betalning för hotellrummen kan göras via faktura alternativt med kort.
Faktura kan skickas till Svenska företag/Organisationer som har ett organisationsnummer.

För frågor och personlig service eller om du önskar boka rum för en grupp, vänligen kontakta oss direkt via e-post: kvalitetsmassan@meetx.se

Hotel Gothia Towers

Kongresshotell
Adress: Mässans gata 24, 402 26 Göteborg

Hotel Gothia Towers i Göteborg – Nordens största hotell – erbjuder förstklassiga hotellrum samt fyra populära barer och restauranger – topprestaurangen Heaven 23 är belägen på 23:e våningen med en oslagbar utsikt över Göteborg.
Du bor i en sober och modern internationell miljö med en fräsch nordisk grundton. Här förenas kapacitet och praktiskt taget gränslösa möjligheter med personlig omsorg och kvalitet.

Pris från: 1464: – per natt exklusive moms

Clarion Hotel Post

Adress: Drottningtorget 10, 411 03 GÖTEBORG

Clarion Hotel Post är ett stort, modernt konferenshotell med fokus på personlig service och en tillmötesgående atmosfär. Den fantastiska arkitekturen i det gamla Posthuset är bevarad och förstärks av en ny och minst lika spektakulär upprustning.
Med Göteborgs bästa läge, på Drottningtorget och bara några steg från centralstationen, busshållplats och spårvagn kan uttrycket ”att bo mitt i smeten” inte vara mer passande än här. Kort gångavstånd till Nya & Gamla Ullevi och få hållplatser till bl.a. Liseberg.

Frukost, fritt trådlöst internet, entré till gym och tak-pool ingår alltid i rumspriset

Pris från: 1688: – per natt exklusive moms

Elite Park Avenue Hotel

Adress: Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg

Hotellet är centralt beläget mitt på Göteborgs paradgata Avenyn, endast 20 minuter från Landvetter flygplats. Från oss har du gångavstånd till det mesta såsom Liseberg, Världskulturmuseet och Universeum, restauranger och shopping. Hotellet är nyrenoverat med 320 rum, 16 konferenslokaler och festvåning samt 3 restauranger och barer. Under sommaren 2008 slår vi upp portarna till vår helt nya wellnessavdelning. Både hotellgäster och externa besökare välkomna in i denna oas som erbjuder gym och personlig träning, sköna hud- och kroppsbehandlingar samt relaxavdelning.

Pris från: 1330: – per natt exklusive moms

Quality Hotel Panorama

Adress: Eklandagatan 51, 400 22 Göteborg

Quality Hotel Panorama ligger bara några hundra meter från Liseberg och Universeum. Svenska Mässan och Avenyn ligger inom 10 minuters gångavstånd.
En stor frukostbuffé med många ekologiska produkter att välja på ingår i rumspriset. Samtliga rum har gratis trådlös Internet uppkoppling. Vi kan även erbjuda en parkering med 90 platser mot en kostnad per natt.
hotell. Alla Nordic Choice hotell är ISO 14001-certifierade.

Pris från: 1116: – per natt exklusive moms

Spar Hotel Gårda

Adress: N. Kustbaneg. 15 -17 416 64 Göteborg

Spar Hotel Gårda mycket prisvärt hotell och helt nyrenoverat år 2005. Det är gångavstånd till Liseberg, Centralstationen och Svenska Mässan. Alla våra 170 rum är helt nyrenoverade i skandinavisk design. Vi erbjuder 40 avgiftsfria garageplatser. Hos oss bor ni bekvämt och vi bjuder på en omtänksam service i en varm och välkomnande atmosfär.

Pris från: 1161: – per natt exklusive moms

Scandic Hotel Opalen

Adress: Engelbrektsgatan 73, 412 52 Göteborg.

När du bor på Scandic Opalen befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Universeum ligger ett stenkast bort. Avenyns shopping-, kultur- och nöjesliv likaså. Med omtanke av de kvinnliga gästerna finns en särskilt inredd damvåning med egen bastu. Ett besök på hotellets egen restaurang rekommenderas.

Pris från: 1830- per natt exklusive moms

Scandic Hotel Rubinen

Adress: Kungsportsavenyn 24, 400 14 Göteborg

I hjärtat av Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Hotellet har 191 rum i nordisk design. Latinorestaurangen “Ruby Bar” bjuder på läckerheter inspirerade från Karibien och Medelhavsländerna från hotellet har man närhet till shopping, nöjen och stans största sevärdheter.
Scandic har medvetet arbetat med miljöfrågor sedan 1994. Alla våra hotell är märkta med Svanen och vi har till exempel många ekologiska alternativ på vår frukost. Om du vill kan du äta helt ekologiskt och kaffet är dessutom rättvisemärkt.

Pris från: 1830: – per natt exklusive moms

Scandic Hotel Europa

Adress: Köpmansgatan 38, 404 29 Göteborg

Mitt i centrala Göteborg med dörrarna mot storstadens puls, oavsett om man kommer med tåg, bil eller flyg. Vägg i vägg med Sveriges största köpcenter, tio minuters promenad till mysiga smågator och personliga butiker. De 456 rummen är nyligen renoverade, fritt Wi-Fi så klart och en avkopplande relax med en liten pool, bastu och gym. Nu står också bar och restaurang HAK färdigt.

Pris från: 1670: – per natt exklusive moms

Hotel Liseberg Heden

Adress: Sten Sturegatan 1, 411 39 Göteborg

Lisebergs eget förstklassiga hotell, byggt kring tre vackra innegårdar och hängmatta under bar himmel. Hotellet erbjuder allt ifrån enkelrum till rymliga familjerum och är lättillgängligt med bil med parkering precis runt knuten. Det centrala läget innebär gångavstånd till Avenyn, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg. Hotellets egen restaurang och bar serverar matupplevelser från tidig gryning till sen kväll.

Pris från: 1621: – per natt exklusive moms

Avbokningsvillkor för hotellrum

1-10 hotellrum
Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras.
Vid avbeställning från 4 veckor fram till första ankomstdatum – 100 % av rumskostnaden debiteras.

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning.
Fler än 10 hotellrum
Fram till 12 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 12 till 8 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras.
Vid avbeställning från 6 veckor fram till första ankomstdatum – 100 % av rumskostnaden debiteras.

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning.